Beauty Umaira 1001

Khasiat dan keistimewaannya

  1. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
  2. Menurun berat badan dan mengawal nafsu makan
  3. “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
  4. Meningkatkan sistem ketahanan badan. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
  5. Menegangkan kulit dan awet muda
  6. Anti jeragat
  7. Menganjalkan tubuh dan kulit
  8. Membentuk, menganjal dan membesarkan payudara.
  9. Menguatkan rambut dan melambatkan uban
  10. Mengurangkan keputihan. Meringankan ketidaktentuan menopause dan mengetatkan vagina
  11. Meringankan sakit haid
  12. Mengurangkan kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
  13. Membekalkan tenaga kepada badan
  14. Menghindari penyakit
  15. Mengatasi batuk, sakit kerongkong dan ulser
  16. Tidak perlu mengambil ubatan atau makanan tambahan yang lain kerana Beauty Umaira mengandungi segalanya.

keterangan lanjut

Quantity

Old Price: MYR 289.00

Price: MYR 239.00

You save: MYR 50.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

SSQ breast enlargement

Pelancaran produk SSQ1 dan SSQ2 breast enlargement menggunakan teknologi homeopahty. Bebas kesan sampingan. Mengandungi bunga winter lover, osnosmodium.false gromwel dan pelbagai persediaan homeopathy.

SSQ1 dan SSQ2 dapat memadat dan menegangkan payudara yang kendur.Ia juga dapat membesarkan payudara yang kecil. Kadar keberkesanan yang tinggi.

Aturan makan

SSQ digunakan sebanyak 5 titis dicampurkand alam air suam atau susu 3 kali sehari.Banyakkan minum atau makan kalsium tinggi untuk kesan yang lebih cepat

Dibawah ini ada beberapa testimonial daripada beberapa orang yang telah mencuba.

1. Hamimah – Dungun

Saya punya payudara mula mengeras,tegang setelah 12 hari menggunakan SSQ1 dan SSQ2. Memang rasa teruja. Saya akan teruskan dan sekarang ni 34B cup penuh.

2. Nurhanisa – Puchong

Setelah mengamalkan SSQ1 dan SSQ2 selamat 3 minggu payudara rasa tegang,padat dan mengeras.Pakaian dalam saya terpaksa ditukar kerana dah ketat. Sungguh hebat.

Stok terhad, siapa cepat dia dapat. 1 set mengandungi 2 botol dan boleh digunakan selama 25-30 hari.

Quantity

Price: MYR 150.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…

BC16 – Skin Repair Formula

BC16 – Skin Repair Formula ialah hasil usaha berterusan kami untuk menawar produk yang lembut dan sememangnya garam tisu ini adalah mineral yang diperlukan oleh tubuh kita dan merupakan gandingan kepada produk berjenama Biotheraphy Cell Salt (BC) seperti BC01 – Acne & Scar dan BC04 – Skin Nutrient With Biochemic Collagen yang telah mendapat sambutan yang amat memberangsangkan.

100% Semulajadi, selamat dan anda tidak perlu gusar akan kesan sampingannya kerana ia disediakan dengan kaedah homeopati dan biochemic garam tisu.

Formula dan faedahnya :

  • Cal.sulph – Berfungsi untuk membantu menghapus jerawat yang degil dan lambat untuk sembuh, kadang-kadang terjadi “letusan” (eruption) bernanah atau yang berwarna kekuningan
  • Kali.mur – Bertindak sebagai kolagen dan membantu menghapus bintik putih (whiteheads) dan bintik hitam (blackheads), menghapus jerawat dengan discaj atau nanah warna putih.
  • Kali.sulph – Melegakan “letusan” (eruption) yang berair berwarna kekuningan atau kulit yang kering serta mengelupas.
  • Silica – Remedi No.1 untuk menghapus jerawat dan parut akibat jerawat. Silica juga membantu menguatkan sel-sel kulit.
Quantity

Price: MYR 100.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…

Biomax Plus

BIOMAX PLUS ADALAH REMEDY BIOCHEMIC IAITU PERSEDIAAN HOMEOPATHY YANG DAPAT MENGATASI PELBAGAI MASALAH KELAKIAN SEPERTI CEPAT PANCUT,ZAKAR KURANG TEGANG,AIR MANI SEDIKIT DAN TIDAK PEKAT,KEKURANGAN DAN KELETIHAN UNTUK HUBUNGAN INTIM,TIADA KEINGINAN SEKS,MENGATASI KELETIHAN DAN MEMBERI TENAGA BERGANDA UNTUK KESIHATAN LELAKI.

BIOMAX PLUS DIRUMUS KHAS UNTUK LELAKI. IA BEBAS DARIPADA KESAN SAMPINGAN INI KERANA PERUBATAN HOMEOPATHY TIDAK TERTAKLUK DIBAWAH AKTA RACUN 1952. INI BERMAKNA IA BEBAS DARIPADA KESAN SAMPINGAN YANG MEMUDARATKAN.

BIOMAX PLUS ADALAH SUATU REVOLUSI UNTUK LELAKI MEMBERI KEPUASAN YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA ISTERI.ISTERI ANDA AKAN PUAS TIDAK TERKATA. ANDA PASTI TERKEJUT DENGAN KEHEBATANNYA.

FAEDAH BIOMAX PLUS

1. TAHAN LAMA BERJIMAK

2. KERAS TEGANG SEPERTI BESI

3. MENAMBAH DAN MEMEKAT AIR MANI

4. MENGATASI MASALAH CEPAT PANCUT

5. MENGATASI MASA PRE EJACULATION

6. MENGATASI MASALAH MATI PUCUK

7. MENAMBAH TENAGA

8. MEMULIHKAN MASALAH KURANG NAFSU

9. MELAJUKAN PANCUTAN AIR MANI DAN MENAMBAH KESUBURAN

BIOMAX MENGANDUNGI 300-350 BIJI DALAM SATU BOTOL DAN BOLEH BERTAHAN UNTUK SEBULAN ATAU 45 HARI PENGGUNAANNYA.

Quantity

Price: MYR 100.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…

Carmino cream hilangkan jerawat hanya 7 hari

Carmino calendula Cream adalah herba semualajadi yang diimport daripada India dan telah terbukti berkesan menghapuskan jerawat degil seperti jerawat batu dalam masa 1-2 minggu sahaja. Selain daripada itu Carmino calendula Cream ini terbukti menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat.

Dalam masa 2 minggu sahaja semua parut yang disebabkan jerawat dan lain-lain akan hilang sama sekali. Carmino calendula cream ini dibuat daripada ekstrak pokok bunga marigold yang sudah terbukti berkesan menghilang jerawat dan parut jerawat.
Dibawah ini disertakan testimonial daripada pengguna yang menggunakannya.

Arissa Daina- cheras
1. Memang betul-betul power produk ini.Dah puas guna macam-macam produk tetapi tidak berkesan.Degan carmino ni bukan sahaja jerawat saya hilang malah parut luka saya yang dah 12 tahun hilang sama sekali setelah saya gunakan selama 3 minggu.
Nabihah – Kuala Lumpur

2. Setelah mengugnakannya produk ini selama 1 minggu jerawat saya terus susut dan kecut. Minggu kedua semuanya hilang dan minggu ketiga bekas-bekas jerawat hilang sama sekali.Memang puas hati.Kini saya dah simpan stok 3 tiub.Nak bawa balik kampung bagi sepupu2 saya cuba.

3. Liz Pasir Gudang
Muka jerawat hilang dalam masa 3-7 hari sahaja.
carmino calendula cream: ubat jerawat paling berkesan dan selamat

Quantity

Old Price: MYR 100.00

Price: MYR 90.00

You save: MYR 10.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

BC04 biochemic with collagen (putih,gebu,licin,tegang)

Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah produk remedi homeopathy daripada formula Biochemic yang cukup efektif. Melalui sistem homeopathy kandungan collagen telah dimasuk dan dirakam dalam gula-gula sukrosa. Cara pengambilannya yang mudah.Hanya kemam dibawah lidah 4 biji , tiga kali sehari. Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat melicinkan kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi dan selamat tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.

Selain itu Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat menghilangkan kesan kedut dan membuat kulit menjadi licin dan gebu. Pengambilannya setiap hari dapat membaiki struktur kulit dan kekurangan colagen. Kesannya dapat dirasai setelah 2 minggu pengambilannya. Anda pasti terpegun dengan hasilnya.Semua remedi homeopathy tidak tertakluk dibawah Akta racun 1952.Ini menunjukkan betapa selamatnya remedi sehingga dikecualikan daripada akta racun 1952 dan tidak memerlukan kelulusan KKM.

BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen

Kombinasi garam tisu yang terdapat di dalam BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah kombinasi garam tisu yang sangat diperlukan oleh sel kulit apabila radang kulit terjadi seperti jerawat batu yang besar dan merah sehingga selepas itu meninggalkan parut. Muka menjadi berminyak dan kelihatan kusam. Biochemic collagen yang terdapat didalam kombinasi ini akan menjadi sebagai agen pencuci atau penghapus toksik dan hormon yang tidak seimbang didalam sel kulit.

Calcarea Sulp, CS6x mempercepatkan proses penyembuhan infeksi yang lambat untuk sembuh, terjadi discaj bernanah yang pekat berwarna kuning dan spot (kesan seperti bulatan yang keras kadang-kadang berwarna perang atau merah kemerahan) yang terjadi sewaktu proses penyembuhan untuk kembali menjadi sekata dengan warna kulit asal.

Kali Mur, KM6x merupakan Biochemic Collagen untuk kes-kes toksik, alergik, lendir berlebihan dan keadaan penyakit semakin bertambah teruk. KM juga amat baik untuk kes-kes resdung.

Kali Sulp, KS6x bekerja untuk merawat kes bernanah yang cair berwarna kuning, kulit yang bersisik akibat kulit menjadi kering.

Silica atau S30 juga merupakan salah satu kolagen juga, dimana ia digelar sebagai “memaksa toksik untuk keluar” ia mempercepatkan infeksi pada kulit seperti nanah untuk “masak” dan menyembuhkan lalu membina tisu-tisu baru bagi menghilangkan parut-parut. Silica secara semulajadinya boleh didapati didalam kulit, kuku dan tisu-tisu yang bersambung didalam tubuh kita

All of the cell salts in this combination are crucial to the cells involved in skin eruptions, either through skin cells or the cleansing/elimination system. Calcarea Sulp helps eruptions that heal slowly and are plagued by thick yellow discharge, pus and scabs. Kali Mur helps with thick white discharge before it matures to yellow. Kali Sulp assists skin eruptions with watery yellow discharge or peeling dry skin following suppressed skin conditions. Silica the ‘pusher outer’ of the crew, adds strength when skin has a tendency to suppurate easily with thick yellow pus.

Quantity

Price: MYR 100.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…

Umar 1001 Rahsia Lelaki

Manly Umar 1001 Rahsia Lelaki mengandungi herba terpilih untuk kesihatan lelaki seperti Saw Palmetto,Tongkat Ali,Macca,Tribulus Terrestris,Mulra Puama, Ashwaganda (ginseng india),Biji Labu, Epimedium, serbuk madu,Garcinia Cambogia,Tamarind ,Payllium Husk dan perasa Lemon

Cara menggunakan :

campurkan 1 sachet Manly Umar 1001 ke dalam 180ml air biasa kacau hingga larut. 1 sachet sehari.

Kandungan : 30 sachet

Additional DescriptionMore Details

Manfaat: 1. Meningkat tenaga kelakian 2. Memekatkan air mani dan menyuburkanya 3. Mengatasi masalah cepat pancut (pra ejakulasi) 4. Menambah tenaga batin 5. Menguruskan badan 6. Menghilangkan perut buncit 7. Mengeras,membesar,memanjangkan zakar 8. Meransangkan keinginan jimak 9. Menegang dan mencantik kulit 10. Mengatasi masalah prostat dengan kecil tak lawas

Quantity

Old Price: MYR 289.00

Price: MYR 239.00

You save: MYR 50.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

Carmino cream complexion (ccc) (gebu,putih,hilang jeragat,bintik hitam)

Satu lagi produk bermutu untuk memberi lebih pilihan kepada pengguna iaitu Carmino Complexion Cream (CCC). Jika sebelum ini Carmino Calendula Healing Cream (CCHC) mengguna ekstrak Calendula (marigold), CCC juga menggunakan bahan yang hampir sama iaitu Calendula (marigold) tetapi diperkayakan dengan Aloe vera, Mahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air.

Mengapa perlu Carmino Complexion Cream

Bahan CCC yang 100% dari alam semulajadi bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah mampu membuka pori-pori yang tersumbat dengan khasiat-khasiat semulajadi seperti Vitamin E atau anti-oxidant dari susu kacang almond. Hasil dari kajian almond amat kaya dengan pelbagai mineral seperti potassium, copper and magnesium dan boleh bertindak sebagai “detox”.

Formula CCC adalah gabungan herba dan bunga-bungaan yang tidak dapt disangkal lagi amat berkesan pada kulit sepert i Aloe vera, Mahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air .

Aloe vera atau sering di gelar “medicinal aloe” merupakan tumbuhan yang cukup popular dan telah diproses untuk kegunaan perubatan dan kosmetik. Aloe vera mempunyai nilai perubatan yang tinggi,telah dikaji dan disahkan boleh menjadi agen untuk mempercepatkan proses penyembuhan , anti-kulat dan anti-bakteria.

Mahonia aqui atau Beberis aqui adalah tumbuhan yang amat terkenal bagi pengamal homeopati , dan terdapat produk yang mengambil nama tumbuham ini iaitu Aquifolium drops dan krim. Kegunaan produk ini ialah untuk jerawat dan juga parut-parut.

Cane flower adalah bunga yang seakan-akan Marigold juga , nilai therapuetiknya juga menyamai Marigold (calendula) iaitu mempunyai nilai anti-oxidant, antiseptic dan lain-lain.
Sandalwood ialah tumbuhan yang mengeluarkan aroma wangi dan sering dijadikan bahan untuk fragrant . Sandawood oil ialah minyak yang mempunyai kualiti tinggi untuk mengharumkan pelbagai produk termasuk krim Carmino complexion, selain mendapat manfaat kesihatan aroma yang wangi akan memberi kelegaan kepada mental anda. Sandalwood oil.

Cara mengguna

Cuci muka dengan air suam bersama-sama sabun Merrygold atau sabun Carmino Complexion. Sapu krim ke muka dengan cara putaran dan biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.

Quantity

Old Price: MYR 100.00

Price: MYR 90.00

You save: MYR 10.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

Adam & Hawa

Product Diet untuk lelaki dan wanita, baik bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan dan mengurangkan berat badan berlebihan (obesiti), diformulakan khusus untuk mereka yang ingin berdiet

30 sachet (26g)

Ramuan/Ingredients.

Susu Rendah Lemak,serbuk Kacang Soya,Beras Perang,sebuk Fabuless (lemak minyak sawit-salutanminyak oat),Whey Manis,Fruktosa,Psyilium Husk,Spirulina,Kolagen Marin,sebuk Ekstrak Biji Anggur,sebuk Ekstrak Teh Hijau dan Serbuk Ekstrak mengkudu.

Terdapat juga Khasiat dan keistimewaannya lain yang terkandung dalam Adam dan Hawa Mil antaranya seperti dibawah:

Khasiat dan keistimewaannya:

  • awet muda (collagen) membantuk mengekalkan keanjalan kulit
  • morinsa citrifolia membantu merawat resdung, asma,gaout,penyakit hati anti oksidan
  • Ekstrak Teh hijau baik utk sistem kardiovaskular dan sistem penghadaman
  • Ekstrak biji anggur mengurangkan alergi,katarak,melindungi sel otak dan awet muda

Cadangan Hidangan

Ambil satu sachet ADAM&HAWA MIL tuang kedalam 180ml air suam (60c – 80c) dan kacau.

Digalakkan mengambil 2 sachet sehari,1 jam sebelum makan pada waktu pagi dan malam.

turun 5 kg dalam masa 3 minggu lihat sini

Quantity

Old Price: MYR 289.00

Price: MYR 250.00

You save: MYR 39.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

6cm diet pill

Penemuan baru dalam kaedah pelangsingan badan melalui pengambilan suplemen (3M) Membakar, Menyekat & Mengekalkan.(testimonial)

6cm Lipo Thyn.

Produk pelangsingan dengan teknologi terkini. Dihasilkan di Switzerland oleh syarikat farmaseutikal SwissPharma.

Bahan-bahan utama dari sumber semulajadi yang digunakan untuk menghapuskan lemak.

1. Rumpai laut Wakame – membantu membakar lemak di dalam sel.

2. Asid sitrik hydroxy – sumber dalam Garcinia ekstrak untuk menghalang pengumpulan lemak di dalam badan.

Mengurangkan selera makan. Tiada kesan sampingan kerana ia adalah herba semula jadi dan boleh mengawal metabolisme.

3. Ekstrak daripada ‘White Kidney Bean’ berupaya menghalang kanji makanan dan gula yang kita makan dari diserap terus tetapi masih menggunakan sebahagian tenaganya.

4 Ekstrak Kaktus – kaya dengan serat. Ia mempunyai ciri-ciri khas yang akan memerangkap lemak daripada bahagian atas perut dan menyingkirkannya dari badan secara semulajadi. Sistem perkumuhan dipertingkatkan

seterusnya mencegah pengumpulan bahan buangan dengan mengurangkan potensi masalah usus.

5. Placenta Salmon – membina kolagen kepada badan untuk menyuburkan dan menegangkan kulit agar kelihatan lebih muda, berseri dan tidak kering.

6. Capsicum – Ekstrak lada membantu untuk mengurangkan berat badan. Mengurangkan pengumpulan lemak di bahagian-bahagian yang berlainan di badan dengan memecahkan lemak lebih cepat daripada biasa.

Mempercepatkan kesan metabolisme secara semulajadi.

Kesan Utama 6cm.

Menyekat – Menyekat lemak dan tepung masuk ke dalam badan.

Membakar – Membakar memakan lemak yang terkumpul di dalam badan.

Mengekalkan – Diperbuat dari bahan-bahan yang boleh mengekalkan keseimbangan pengumpulan lemak supaya

berat badan tidak naik secara mendadak selepas berhenti pengambilannya.

Lemak di lengan dan pinggul saya dikurangkan, ya! kulit pun tegang. Bukan anda sahaja boleh merasainya, malah

orang-orang di sekeliling anda pun akan perasan. Kulit yang berseri dan halus. Tiada lagi kesan ‘Yo-yo’ selepas anda berhenti mengambilnya.

Setiap botol mengandungi 30 kapsul.

Bahan-bahan:

Alpha lipoic Acid, Beta Glukan, Cactus Extract, Capsicum (Cayenne), Chitosan, Kromium, Fucoxanthin (Ekstrak Kelp), Garcinia Extract, L-Carnitine L-Tartrate, Orlistat, Salmon Placenta Extract. White Kidney Bean Extract.

Cara pengambilan: satu tablet sehari, 30-60 minit sebelum sarapan pagi dan minum sekurang-kurangnya 8 gelas air setiap hari.

6cm ideal bagi orang-orang yang mempunyai masalah berat badan seperti lebihan lemak di bahagian perut, lengan dan paha. 6cm memang berkesan dan selamat. Sudah ramai yang puashati dengan 6cm untuk membantu mengekalkan bentuk yang cantik sepanjang masa.

Quantity

Old Price: MYR 250.00

Price: MYR 180.00

You save: MYR 70.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

Carmino Complexion Soap

Carmino Complexion Soap – Sabun Pencuci Muka – Amat berkesan bagi mengawal jerawat. Menghilangkan jeragat, muka yang berminyak, melembabkan kulit muka dan menghilangkan parut. Pakej bersama Carmino Cream amat berkesan dan dengan pantas menghilangkan parut

Quantity

Old Price: MYR 70.00

Price: MYR 60.00

You save: MYR 10.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

Set SMFEC (set jeragat)

Sesuai untuk jeragat yang ada masalah hormon,makan pil perancang dan jeragat yang sukar sembuh

Terdiri daripada Sepia,melasme free dan fragaria

Set Jeragat SMFEC amat bagus untuk jeragat yang terjadi dibawah kulit. Sabun dan krim tidak sesuai untuk Jeragat yang terjadi dibawah sel kulit. Set Jeragat SMF digandingkan dengan FRAGARIA VESCA.

Set ini sesuai untuk jeragat yang terjadi dibawah dan diatas sel kulit. Set SMFEC terdiri daripada ;

  1. Sepia 200 – Untuk membantu mengatasi pelbagai masalah hormon wanita dan mengimbang ketidakstabilan hormon ke tahap yang terbaik.
  2. Melasma Free – Untuk membantu menambah nutrisi ke kulit dan membantu sistem tubuh untuk membina sel-sel kulit baru. Melasma Free juga akan membantu menguatkan sistem antibodi tubuh untuk memperkuatkan sistem “auto healing” bagi mengatasi pelbagai masalah kesihatan.
  3. Fragaria Vesca – Fragaria Vesca adalah untuk diminum. Fragaria Vesca mempunyai puluhan khasiat untuk tubuh sehingga digelar “buah anugerah tuhan” oleh pengkaji perubatan alternatif. Fragaria telah dikenal pasti mempunyai 3 khasiat yang sangat hebat untuk mengatasi masalah jeragat. 3 Khasiat tersebut ialah membantu menyahtoksik didalam hati, hempedu dan buah pinggang serta mampu menghalang dari terjadinya batu (karang batu), mencerahkan kulit di mana ada kajian yang dijalankan penggunaan Fragaria Vesca secara berterusan selama 90 hari akan menambah sinar dan mencerah kulit pengguna Fragaria Vesca. Selain dari itu Fragaria Vesca juga berupaya membuang tar gigi dan memutihkan gigi.

Harga set Jeragat SMF: RM180. Promosi sekarang hanya rm110.Penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia

Bagaimana cara mengambil remedi atau ubat?

Disarankan untuk mengambil Sepia 200 dan Melasma Free secara berselang seli hari. Sebagai contoh jika Sepia 200 diambil pada hari Isnin, maka Melasma Free pula pada esoknya hari Selasa dan begitulah seterusnya.

  • Dos pengambilan : 4 biji dikemam/hisap (jangan digigit) 3x sehari sebelum makan
  • Anda boleh mengguna sabun pada setiap hari sekurang-kurangnya 1-2x didalam sehari.
  • Fragaria Vesca disediakan didalam bentuk cecair. Ianya bukan serum tetapi untuk diminum – cara mengambilnya seperti berikut : ambil 5 titis Fragaria Vesca dicampur bersama 1 sudu air mineral dan dikemam 30 saat – 1 minit sebelum di telan. 3 kali sehari sebelum makan.
Quantity

Old Price: MYR 180.00

Price: MYR 110.00

You save: MYR 70.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale

Set AADF jeragat sukar sembuh

 

4 Remedi Hebat Untuk Hapus Jeragat

 

Ashwagandha Q Drop, Damiana Q Drop, Arnica 30 dan Fragaria vesca 30

 

Jika dahulu pada awalnya, Sepia 200 amat hebat menjadi remedi utama untuk menghapus jeragat, kini terdapat 3 (set AAD) atau 4 (Set AADF) gabungan remedi cecair untuk diminum. Remedi tersebut ialahAshwagandha Q Drop,Damiana Q Drop, Arnica 30dan Fragaria vesca 30. Gabungan set AAD terdiri dariAshwagandha Q, Arnica 30 dan Damiana Q Drop, sementara gabungan 4 remedi AADF,Ashwagandha Q, Arnica 30 dan Damiana Q Drop dan Fragaria vesca 30.

 

Fragaria vesca 30 dan Arnica 30 adalah “homeopathic trituration” atau secara mudahnya mengguna kaedah dos yang sangat kecil dan tidak mempunyai rasa manis atau pahit.Ashwagandha Q Drop danDamiana Q Drop adalah persediaan dari ekstrak tumbuhan tersebut atau disebut homeobotanical,mempunyai rasa sedikit pahit.

 

Kesemua remedi ini adalah 100% bahan natural homeopathy tanpa tambahan bahan-bahan lain. Oleh itu remedi-remedi ini perlulah disimpan ditempat yang jauh dari kanak-kanak dan sinaran matahari. Walaupun remedi homeopathy tidak mempunyai kesan sampingan atau boleh membawa maut tetapi remedi-remedi ini perlu disimpan ditempat yang selamat dan tidak boleh dicapai oleh kanak-kanak sebagai langkah berjaga-jaga.

 

Secara amnya Ashwagandha Q Drop dan  Damiana Q Dropberkesan untuk merawat masalah jeragat yang berkaitanhormon, seperti pernah mengambil pil perancang, pil penganti hormon (HRT), gangguan hormon sewaktu pra-menopausedan sewaktu menopause.

Arnica 30 adalah remedi pelbagai guna, yang sering digunakan untuk pelbagai masalah kecederaan seperti luka, lebam dan bengkak. Walaubagaimana pun Arnica 30 remedi homeopathy mempunyai pelbagai manfaat untuk masalah kesihatan tubuh yang biasanya akan dialami oleh wanita yang mula mencecah umur 45 tahun ke atas, masalah seperti

 

  • Jeragat akibat hormon tidak stabil
  • Mengawal darah tinggi
  • Mengawal glukos bagi pesakit kencing manis.
  • Selulit
  • Kolesterol
  • Jerawat

Ashwagandha Q Drop dan Damiana Q Drop sejenis remedi di dalam bentuk cecair, di dalam kategori homeobotanical iaitu herba berasaskan konsep homeopathy. Kedua-dua remedi ini juga sangat-sangat membantu sebagai suplemen kepada gadis dan wanita muda yang kerap diserang senggugut dan kitaran haid yang tidak teratur.

 

Ashwagandha dan Tunera adalah herba purba dan Di Eropah menyifatkan Ashwagandha sebagai “Testosterone Booster”. Fakta ini bukan cerita dari lagenda tetapi ia adalah fakta yang dikaji oleh saintis. Mari kita lihat fakta bukan hanya auta semata-mata.

 

Ashwagandha adalah adoptogen, yang akan mengurangkan stress, ketakutan tanpa sebab, kenyakinan diri dan mengawal hormon stress (hormon stress cortisol). Beberapa kajian lain juga menunjukkan Ashwagandha telah berjaya menambah baik paras testosterone yang menjadikan seorang wanita atau lelaki itu lebih subur.

 

Ashwagandha juga sangat bermanfaat kepada kesihatan jantung, dengan mengurangkan keradangan serum triglycerides, dan meningkat paras HDL-cholesterol “baik”. Kajian terbaru juga menunjukkan Ashwagandha juga mampu menguatkan otot-otot.

Fakta kajian menunjukkan Ashwagandha dan Damiana adalah adoptogen yang “solid”, mempunyai pelbagai kebaikkan terhadap manusia terutama berkaitan hormon testosterone. Ini ialah keranaAshwagandha akan membantu seseorang itu tidur dengan lebih berkualiti, mengurangkan hormon stress iaitucortisol, meningkat paras HDL-cholesterol “baik” dan mengurangkan kekejangngan atau keradangan, kesemua ini akan membantu mempertingaktkan paras hormon testosterone ke paras yang sangat baik.

 

Damiana sangat berkesan untuk menstabilkan sistem hormon sewaktu menopause, mengurangkan rasa panas ke muka (hot flashes), dan membantu menjadikan kitaran haid yang normal bagi gadis-gadis muda.

Khasiat Fragaria Vesca 30, secara ringkasnya khasiat kebaikan Fragaria ialah;

1. Mencerahkan kulit tanpa mengguna sabun atau krim (kesan terbaik selepas 3 bulan). Selepas 3 bulan wajah anda akan lebih cerah dan bercahaya.

Remedi homeopathy merawat keseluruhan tubuh, bukan hanya untuk dimuka. oleh itu khasiat Fragaria juga untuk ;

2. Mampu merawat masalah gigi, gusi dan mulut yang bermasalah. Membuang tar dan mencerahkan gigi.

3. Menghalang pembentukan batu karang di hempedu, buah pinggang dan disaluran kencing

4. Mampu mengatasi beberapa masalah kulit lain juga seperti akibat alergik

Secara ringkasnya remedi-remedi ini sangat selamat dan bermanfaat kepada tubuh wanita yang sangat komplek.

 

Quantity

Old Price: MYR 280.00

Price: MYR 220.00

You save: MYR 60.00

Shipping: MYR 0.00

Loading Updating cart…
Sale
LoadingUpdating…