FAQ dan Testimonial

Lihat video dibawah soalan lazim yg ditanya tentang Beauty Umaira 1001 dan Umar 1001 Rahsia lelaki dijawab oleh Kak Ton, Antarannya tentang penyakit-penyakit seperti strok, kencing manis dan kolestrol tinggi….siapa yg boleh mengambil Beauty Umaira 1001 dan Umar 1001 Rahsia lelaki cara untuk mengambil Beauty Umaira dan Umar

Pertanyaan pelanggan tentang pantang larang semasa mengambil Beauty Umaira 1001 dan Umar 1001 Rahsia lelaki dijawab oleh Kak Ton dan pertanyaan pelanggan tentang keluar darah macam haid walaupun sudah menopause, Bolehkah wanita menyusukan bayi menggunakan Beauty Umaira

masalah peranakkan terkeluar,kecing tidak puas,gout,kolestrol tinggi dan lenguh-lenguh

masalah Allergy, Resdung,keputihan,Kaki kebas, Sakit lutut….adakah Beauty Umaira 1001 boleh dimakan oleh org baru bersalin..lihat Video semua dijawab Kak Ton


109 thoughts on “FAQ dan Testimonial

  1. salam,

    bolehkh sy mengambil bu1001 skali dgn adam & hawa serentak? bagaimana cara penggunaan yg betul jika mngambil kedua-duanya? tq.

  2. salam,

    boleh, caranya ambil BU di waktu pagi dan A&H diwaktu petang dlm pukul 6-7 ptg kalau boleh skip ambil makan malam

  3. salam,

    boleh cuba BU…jgn salah faham BU bukan utk menguruskan badan ttp utk kesihatan dalaman wanita, ttp kenapa ada feedback yg mereka kurang berat badan adalah kerana bila sistem dalaman wanita lancar darah juga lancar tahap metabolisme meningkat menyebabkan berlakunya pembakaran lemak cepat…ttp kepada mrk yg sudah kurus ia tidak bertindak begitu

  4. dah cuba 1 kotak, harga RM289…rasa serasi dengan saya..berminat utk meneruskan penggunaan. harga kat sini RM230 perlu jadi ahli terlebih dahulu ke…berminat utk beli terus dari sini. Jimat sikit.

  5. salam,

    tidak perlu jadi ahli sila lihat how to buy cara mudah membuat pesanan online, ikuti langkah2 yg diterangkan disana

  6. salam,

    Ya ori semua product Beauty Umaira adalah original sila lihat blog ada diberitahu cara2 mengenal product yg ori…

  7. Assalam
    Anak saya berumur 14 tahun dan setelah membuat ct scan didapati dia mempunyai ovarian cyst yg ukurannya sudah melebihi 4cm. Saya banyak mendengar cerita bahawa umairah boleh membantu. Persoalannya di sini sejauh mana manakah kebersanannya membantu memandangkan keadaan saya yang tidak punya banyak wang untuk berterusan membeli produk ini. Tetapi jika ianya benar-benar membantu anak saya, saya sanggup kehabisan wang demi anak tersayang.

  8. salam,
    Pertama yg kami nak pesanan adalah semua kesembuhan datang dari Allah SWT…kena betulkan niat banyak berdoa..kita mengambil ubat sebagai usaha ikhtiar…semua digerakkan oleh Allah segala usaha kita…ttg cyst…mmg banyak mrk yg ada cyst ini memberi feedback …yg cyst mrk mengecil…ia terpulang kpd anda utk memcuba atau tidak ttp niatkan berubat utk sihat utk beribadah dan taat kpd Allah SWT

  9. salam,

    Boleh menurut kak ton 1 minggu selepas bersalin biasa sudah boleh ambil BU…ttg menyusukan juga boleh cuma jarakkan masa 2 jam dari ambil BU dan menyusukan

  10. saya baru cuba BU 4 paket & saya meminumnya pada waktu malam. Saya dapati bila nak bangun esok pagi rasa macam pening2 bila bgn tidor. Mengapa jadi begini ? Adakah sebab saya minum waktu malam?? TK

  11. salam, saya baru nak cuba produk adam hawa. kalau saya ambil 1 sachet setiap hari memadai atau tidak?

  12. salam,
    memadai ttp kena amalkan diet…sekurang2nya skip ambil nasi mlm gantikan dgn buah2an atau sup sayuran…

  13. saya mengalami masalah haid yang tidak teratur…kekadang ambil masa sehingga 5 bulan tiada haid…produk apa yang bersesuaian untuk saya…dan cara pengambilan produk yang di cadangkan…

  14. Assalamualaikum,

    Saya baru mengalami masalah jeragat, sekiranya guna creaam ccc biasaya berapa lama ya tempoh untuk hilangkan atau kurangkan jeragat…

  15. bagaimana pengambilan BU ketika ramadhan bagi seseorang yang terpaksa mengambil ubat-ubat seperti kencing manis, darah tinggi? sekiranya diambil ketika bersahur, tetapi pengambilan BU dan ubat2 tersebut tidak lama, adakah ianya tidak menjadi masalah?

  16. Salam. Saya menghidap senggugut yang teruk sejak dari remaja hingga sekarang, sudah berkahwin 4 tahun namun tiada cahaya mata lagi. Kak Ton, apakah cara terbaik yang disarankan, produk yang sesuai yang perlu saya ambil dan bagaimana cara pengambilannya.

  17. Salam,
    Saya berumur 40thn dan telah berkahwin dan mempunyai anak berumur 16thn. Saya memang telah berusaha selama 6 tahun untuk mendapatkan anak tetapi rezeki belum ada. Produk apakah yang sesuai untuk saya ambil semasa haid dan selepasnya? Tolong beri cadangan bagi meningkatkan kesuburan dan melambatkan putus haid,terima kasih.

  18. salam,

    saya berumur 17 tahun. saya amat tertarik dengan khasiat yg terdapat di dalam produk beauty umaira 1001. sebagai seorang remaja, saya amat mengambil berat tentang kecantikan diri saya. soalan saya, bolehkah remaja 17 tahun seperti saya turut menggunakan produk beauty umaira 1001?

  19. salam,

    Boleh asalkan sudah datang haid.tiada masalah BU adalah makan kesihatan. ttp perlu ambil air suam banyak kerana BU dibuat dari herba

  20. saya ada penyakit gastric, bagaimana dengan cara pengambilan beauty umaira? pagi ataupun malam? sebelum atau selepas makan?

  21. salam

    BU utk kesihatan dalaman wanita manakala Raudhah utk kesihatan jantung/tekanan darah dan stress serta utk awet muda dan tulang rawan boleh diambil kedua-duanya sekali ttp jarakkan masa 2 jam

  22. Salam, saya pengidap arthritis iaitu rhemautoid arthritis, apakah jenis produk umaira yang disarankan untuk saya? terima kasih

  23. Assalam,
    saya berminat dengan Umaira1001, mempunyai masalah lebih berat badan dan berada di awal kehamilan, bolehkan saya mengambilnya semasa hamil?

  24. Salam..saya 26 thn..saya ade masalah jerawat di muka dan belakang badan..saya juga ingin trn kan berat badan..jadi produk mana yg plg sesuai untuk saya???

  25. Salam,

    Saya ingin bertanya berkenaan produk Umar. Bagaimanakah cara penyediaan yang dicadangkan agar khasiat rumusan herba nya tidak hilang. Bolehkah diminum dengan air panas atau sekadar air biasa sahaja. Minta diberi sedikit panduan.

  26. 1.Bgmn cara pengambilan umairah 1001, bg mereka yg ingin menaikan berat badan?
    2.apakah product yg sesuai utk menangani keputihan yg bnyk?

  27. salam
    saya berkahwin pada tahun 2010, saat itu umur saya 16 tahun,.setelah berkahwin saya hamil,tetapi saya keguguran ,,di sebab jatuh dan pendarahan,,saat itu kandungan saya berusia 3 bulan,,,setelah saya keguguran haid saya mula tidak teratur,bila nak haid perut terasa sakit,,dan time haid pulak seluruh badan terasa sakit,apa lagi di pinggang,
    dan sampai sekarang kami belum lagi mempunyai anak,,
    pada hal,saya dan suami sangat ingin mempunyai anak,,
    sekarang haid saya dah 2 bulan tak datang,,dah cek,hasilnya negatif,,
    so saya minta tolong kepada kak ton,,apa yang patut saya buat,,,dan produk apa yang sesuai untuk saya dan suami sya?

  28. salam

    1. Boleh ambil BU dan seblum makan dan tidak perlu skip apa makanan cuma mereka yg terlalu kurus memiliki metabolisme yg tinggi (kebolehan sistem membakar kalori menjadi tenaga)

    2. Ia BU sangat membantu dlm masalah keputihan kerana banyak feedback dari pelanggan ttg ini

  29. Salam…saya bru ambil bu bru 3 4 hri dh…tpi alhamdulilah nmpak rsenya….sblum nie bdan hie rasa lmah n xbrtenage je….sjak sya ambil bu nie…ksehatan sya mnjdi cergas….n nmpak lemak bahagian perut bekuragan….cik abg pun bsing2 nmpak lmak2 bhagian perut….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>