Products Page

Produk penjagaan dan kecantikan wanita

Raudhah Healthy (utk tulang rawan,kesihatan jantung dan awet muda)

Beauty Umaira melancarkan product terbaru Raudhah dibuat utk sakit urat saraf, tulang dan sendi.

Bahan aktif yg ada dalam raudhah antaranya, Kolagen Marin, tomato, Rossel, Acerolla Cherry, Ashwaganda dan Astaxanthin

Khasiat dan keistimewaan Raudhah Healthy antaranya:

* Memelihara kesihatan kulit, kuku dan rambut

* Memelihara kesihatan Mata

* Membantu menyeimbangkan tekanan darah

* Membantu mengurangkan risiko Migraine dan Stress

* Membantu memelihara dan meningkatkan kesihatan tulang rawan dan kesihatan sendi-sendi sesuai dengan peningkatan usia.

* Membantu mengurangkan kesan penuaan akibat aktiviti radikal bebas

* Merangsang kecergasan dalam hubungan suami isteri

* Mengurangkan risiko kanser, merendahkan kandungan kolestrol dan memelihara kesihatan jantung

Cara-cara Penggunaan:

1 Sachet Raudhah Healthy dicampur dengan 180ML air biasa ,dikacau atau gunakan shaker sebagai permulaan ambil 2 sachet sehari 1 jam sebelum makan, pada waktu pagi dan sebelum tidur.

Price: MYR 289.00
MYR 250.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

Merry Gold Soap

Marigold – Sabun Pencuci Muka – Amat berkesan bagi mengawal jerawat. Menghilangkan jeragat, muka yang berminyak, melembabkan kulit muka dan menghilangkan parut. Pakej bersama Carmino Cream amat berkesan dan dengan pantas menghilangkan parut

Price: MYR 60.00
MYR 50.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

Adam & Hawa

Product Diet untuk lelaki dan wanita, baik bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan dan mengurangkan berat badan berlebihan (obesiti), diformulakan khusus untuk mereka yang ingin berdiet

30 sachet (26g)

Ramuan/Ingredients.

Susu Rendah Lemak,serbuk Kacang Soya,Beras Perang,sebuk Fabuless (lemak minyak sawit-salutanminyak oat),Whey Manis,Fruktosa,Psyilium Husk,Spirulina,Kolagen Marin,sebuk Ekstrak Biji Anggur,sebuk Ekstrak Teh Hijau dan Serbuk Ekstrak mengkudu.

Terdapat juga Khasiat dan keistimewaannya lain yang terkandung dalam Adam dan Hawa Mil antaranya seperti dibawah:

Khasiat dan keistimewaannya:

 • awet muda (collagen) membantuk mengekalkan keanjalan kulit
 • morinsa citrifolia membantu merawat resdung, asma,gaout,penyakit hati anti oksidan
 • Ekstrak Teh hijau baik utk sistem kardiovaskular dan sistem penghadaman
 • Ekstrak biji anggur mengurangkan alergi,katarak,melindungi sel otak dan awet muda

Cadangan Hidangan

Ambil satu sachet ADAM&HAWA MIL tuang kedalam 180ml air suam (60c – 80c) dan kacau.

Digalakkan mengambil 2 sachet sehari,1 jam sebelum makan pada waktu pagi dan malam.

turun 5 kg dalam masa 3 minggu lihat sini

Price: MYR 289.00
MYR 250.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

Pueraria Mirifica (besar,tegang,montok payudara)

KAPSUL PEMBESARAN PAYUDARA PUERARIA MIRIFICA

PUERARIA MIRIFICA IALAH SEJENIS TUMBUHAN YANG TUMBUH DI KAWASAN BERALTITUD TINGGI DI UTARA THAILAND, DI SANA TUMBUHAN INI DIKENALI SEBAGAI ‘WHITE KWAO KRUA’.

PUERARIA MIRIFICA MEMPUNYAI KESAN ESTROGEN YANG SANGAT KUAT. IANYA TELAH DIGUNAKAN DI ASIA SEJAK BERKURUN LAMANYA SEBAGAI ANTI-PENUAAN. PUERIRIA MIRIFICA JUGA DIKENALI SEBAGAI AGEN PEMBESARAN & PEMEJALAN PAYUDARA SECARA SEMULAJADI..

KOMPAUN PHYTOESTROGEN MEMPUNYAI KESAN POSITIF DALAM MERAWAT OSTEOPOROSIS, KANSER PROSTAT, MENGURANGKAN SINDROM MENOPAUS DAN MENCEGAH KANSER. PHYTOESTROGEN BUKAN HORMON TAPI IANYA MEMPUNYAI KHASIAT SAMA SEPERTI ESTROGEN YANG DIPERLUKAN OLEH TUBUH MANUSIA UNTUK PEMBESARAN PAYUDARA. PHYTHOESTROGEN MEMAKSIMAKAN PENGALIRAN DARAH DAN ESTROGEN MELALUI TISU-TISU PAYUDARA. PAYUDARA AKAN MENJADI LEBIH BESAR DAN PEJAL. PUERARIA MIRIFICA MENINGKATKAN PEMBENTUKAN TISU LEMAK DISEKELILING PAYUDARA. IANYA JUGA MENYOKONG KOLAGEN YANG MEMBERIKAN PAYUDARA BENTUK ASLI YANG PEJAL DAN MENARIK.

KESAN PEMBESARAN PAYUDARA AKAN KELIHATAN SELEPAS MENGGUNAKAN KAPSUL PUERARIA MIRIFICA SELAMA 2 – 4 MINGGU BERGANTUNG PADA PADA KUANTITI TISU-TISU PAYUDARA. KESAN MAKSIMUM AKAN DIPEROLEHI SELEPAS PENGGUNAAN SELAMA 3 BULAN.

PENAMBAHAN UKURLILIT SEBANYAK 1-3 INCI BOLEH DICAPAI JIKA MENGGUNAKAN PUERARIA MIRIFICA SECARA KONSISTEN SELAMA 3 BULAN.

JIKA SESEORANG ITU BERHENTI TERUS DARI MENGAMBIL PUERARIA MIRIFICA, PAYUDARA AKAN KEMBALI PADA BENTUK ASAL MENGIKUT MASA. JIKA ANDA INGIN MENGEKALKAN SAIZ DAN KEPEJALAN PAYUDARA, ANDA SEHARUSNYA MENGURANGKAN DOS PENGAMBILAN 1 BIJI SEHARI KE 2-3 BIJI SEMINGGU. UNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS, ANDA BOLEH MENGAMBIL KAPSUL PUERARIA MIRIFICA BERSERTA KRIM PAYUDARA PUERARIA MIRIFICA.

PERHATIAN : PUERARIA MIRIFICA TIDAK SEPATUTNYA DIAMBIL OLEH WANITA YANG BERUMUR DI BAWAH 20 TAHUN KERANA TUBUH BADAN BELUM BERKEMBANG SEPENUHNYA. WANITA MENGANDUNG JUGA PERLU MENDAPATKAN NASIHAT DOKTOR SEBELUM MENGAMBILNYA. SILA IKUT ATURAN MAKANAN PADA LABEL.

LAIN-LAIN KHASIAT HERBA PUERARIA MIRIFICA :-

ANTI PENUAAN

MENGHITAMKAN RAMBUT BERUBAN DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT BARU

MENAMBAH TENAGA DAN BERSEMANGAT

PENGALIRAN DARAH YANG LEBIH BAIK

MENCEGAH MASALAH SUSAH TIDUR

MEMBANTU MENJADIKAN KULIT ANDA LEBIH HALUS DAN MENARIK

DOS YANG DISYORKAN IALAH 1-2MG/KILO SEHARI. MISALNYA BERAT ANDA IALAH 60KG, DOS HARIAN ANDA IALAH 6-120MG/SEHARI. SETIAP KAPSUL PUERARIA MIRIFICA MENGANDUNGI 100MG/KAPSUL THESE CAPSULES CONTAIN 150 MG PUERARIA MIRIFICA PER CAPSULE.JADI BAGI 1 KAPSUL BAGI BERAT BADAN 60 KG BOLEH TAHAN 2 HARI.MAKNANYA AMBIL 1 BIJI UNUTK 2 HARI ATAU 2 1/2 HARI.

KETERANGAN PRODUCT :-

ID PRODUK : RAK-FS039NAME PRODUK : PUERARIA MIRIFICA KAPSUL PEMBESARAN PAYUDARA. 300MG/KAPSULKATEGORI : PRODUK WANITABERAT : 100 GRAMSPENGGUNAAN : 1 KAPSUL SETIAP HARI SELEPAS SARAPANBILANGAN KAPSUL : 60 KAPSUL / BOTOLESTRAK DLM MG/KAPSUL : 300MG PUERARIA MIRIFICA/KAPSULKEGUNAAN : PEMBESARAN PAYUDARA, PEMEJALAN PAYUDARA, ANTI PENUAAN, ANTI KEDUTAN, TONIK WANITA, PENAMBAH SEMANGAT & TENAGA.

MYR 150.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

Umar 1001 Rahsia Lelaki

Manly Umar 1001 Rahsia Lelaki mengandungi herba terpilih untuk kesihatan lelaki seperti Saw Palmetto,Tongkat Ali,Macca,Tribulus Terrestris,Mulra Puama, Ashwaganda (ginseng india),Biji Labu, Epimedium, serbuk madu,Garcinia Cambogia,Tamarind ,Payllium Husk dan perasa Lemon

Cara menggunakan :

campurkan 1 sachet Manly Umar 1001 ke dalam 180ml air biasa kacau hingga larut. 1 sachet sehari.

Kandungan : 30 sachet

Additional DescriptionMore Details

Manfaat:

1. Meningkat tenaga kelakian

2. Memekatkan air mani dan menyuburkanya

3. Mengatasi masalah cepat pancut (pra ejakulasi)

4. Menambah tenaga batin

5. Menguruskan badan

6. Menghilangkan perut buncit

7. Mengeras,membesar,memanjangkan zakar

8. Meransangkan keinginan jimak

9. Menegang dan mencantik kulit

10. Mengatasi masalah prostat dengan kecil tak lawas


Price: MYR 289.00
MYR 239.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

BC04 biochemic with collagen (putih,gebu,licin,tegang)

Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah produk remedi homeopathy daripada formula Biochemic yang cukup efektif. Melalui sistem homeopathy kandungan collagen telah dimasuk dan dirakam dalam gula-gula sukrosa. Cara pengambilannya yang mudah.Hanya kemam dibawah lidah 4 biji , tiga kali sehari. Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat melicinkan kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi dan selamat tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.
Selain itu Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat menghilangkan kesan kedut dan membuat kulit menjadi licin dan gebu. Pengambilannya setiap hari dapat membaiki struktur kulit dan kekurangan colagen. Kesannya dapat dirasai setelah 2 minggu pengambilannya. Anda pasti terpegun dengan hasilnya.Semua remedi homeopathy tidak tertakluk dibawah Akta racun 1952.Ini menunjukkan betapa selamatnya remedi sehingga dikecualikan daripada akta racun 1952 dan tidak memerlukan kelulusan KKM.
BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen
Kombinasi garam tisu yang terdapat di dalam BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah kombinasi garam tisu yang sangat diperlukan oleh sel kulit apabila radang kulit terjadi seperti jerawat batu yang besar dan merah sehingga selepas itu meninggalkan parut. Muka menjadi berminyak dan kelihatan kusam. Biochemic collagen yang terdapat didalam kombinasi ini akan menjadi sebagai agen pencuci atau penghapus toksik dan hormon yang tidak seimbang didalam sel kulit.
Calcarea Sulp, CS6x mempercepatkan proses penyembuhan infeksi yang lambat untuk sembuh, terjadi discaj bernanah yang pekat berwarna kuning dan spot (kesan seperti bulatan yang keras kadang-kadang berwarna perang atau merah kemerahan) yang terjadi sewaktu proses penyembuhan untuk kembali menjadi sekata dengan warna kulit asal.
Kali Mur, KM6x merupakan Biochemic Collagen untuk kes-kes toksik, alergik, lendir berlebihan dan keadaan penyakit semakin bertambah teruk. KM juga amat baik untuk kes-kes resdung.
Kali Sulp, KS6x bekerja untuk merawat kes bernanah yang cair berwarna kuning, kulit yang bersisik akibat kulit menjadi kering.
Silica atau S30 juga merupakan salah satu kolagen juga, dimana ia digelar sebagai “memaksa toksik untuk keluar” ia mempercepatkan infeksi pada kulit seperti nanah untuk “masak” dan menyembuhkan lalu membina tisu-tisu baru bagi menghilangkan parut-parut. Silica secara semulajadinya boleh didapati didalam kulit, kuku dan tisu-tisu yang bersambung didalam tubuh kita
All of the cell salts in this combination are crucial to the cells involved in skin eruptions, either through skin cells or the cleansing/elimination system. Calcarea Sulp helps eruptions that heal slowly and are plagued by thick yellow discharge, pus and scabs. Kali Mur helps with thick white discharge before it matures to yellow. Kali Sulp assists skin eruptions with watery yellow discharge or peeling dry skin following suppressed skin conditions. Silica the ‘pusher outer’ of the crew, adds strength when skin has a tendency to suppurate easily with thick yellow pus.

bc04: produk menghilangkan kedut,licin,gebu dan putih kulit

MYR 100.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

Pakej rawatan jerawat dan parut

Pakej ini mengandungi soundarya cream, biochemic acne scar dan sabun merry gold.

SOUNDARYA HOMEOPATHIC CREAM FOR ACNE WITH THE ACTIVE INGREDIENTS (BEBERIS AQUI.HPI.Q, OLEUM SANDALUM HPI.Q, THUJA OCC HPI.Q AND NAT.MUR HPI.3 X) IN IT, THE ACNE CREAM, HOMEOPATHIC SKIN CARE HELPS CURE AND EVEN PREVENT ACNE, FRECKLES (A SMALL BROWNISH SPOT OFTEN TURNING DARKER), COMESDONES OR BLACKHEADS, SPOT, PITTING (HOLE) AND SCARS, SUN BURN, ROUGH SKIN AND ITS RELATED SKIN PROBLEMS. IT CONSPICUOUSLY CLEARS PIMPLES AND BLEMISHES AND HELPS TO REDUCE INFLAMMATION AND INFECTION.

HOMEOPATHY CONSIDERS ACNE TO BE A SYMPTOM OF A DEEPER ISSUE. IT DOES NOT CONCENTRATE ON TREATING JUST THE SKIN SURFACE USING TOPICAL GELS, CREAMS OR OINTMENTS ON ACNE. IT TREATS YOU NOT JUST A SIMPLE ACNE CASE BUT LOOKS AT YOU FROM BOTH INSIDE AND. HOMEOPATHY BELIEVES IN COMPLETE AND GENTLE HEALING AND FOR THIS PURPOSE IT CONCENTRATES ON YOUR COMPLETE MEDICAL HISTORY.

WHEN YOU START TAKING THE PRESCRIBED HOMEOPATHIC MEDICINES, AT FIRST, YOU WILL NOTICE A TEMPORARY OUTBREAK IN YOUR SYMPTOMS. THIS IS THE SIGN THAT THE TREATMENT OF TREATING LIKE WITH LIKE IS WORKING.

AFTER SOME TIME YOU WILL START NOTICING ENCOURAGING SIGNS OF AN IMPROVEMENT. THE TEXTURE OF YOUR SKIN WILL IMPROVE AND ROUGHNESS, ITCHINESS AND REDNESS WILL BE NOTICEABLY DECREASED. THE BURNING SENSATIONS WILL BE CONSIDERABLY LESS. OVER A PERIOD OF MONTHS, YOUR COMPLEXION AND SKIN CONDITION WILL KEEP IMPROVING CONTINUALLY.

Dibawah ini disertakan testimonial daripada pengguna yang menggunakannya.

Arissa Daina- cheras

1. Memang betul-betul power produk ini.Dah puas guna macam-macam produk tetapi tidak berkesan.Dengan soundarya ni bukan sahaja jerawat saya hilang malah parut luka saya yang dah 12 tahun hilang sama sekali setelah saya gunakan selama 3 minggu.

Nabihah – Kuala Lumpur

2. Setelah mengugnakannya produk ini selama 1 minggu jerawat saya terus susut dan kecut. Minggu kedua semuanya hilang dan minggu ketiga bekas-bekas jerawat hilang sama sekali.Memang puas hati.Kini saya dah simpan stok 3 tiub.Nak bawa balik kampung bagi sepupu2 saya cuba.

3. Liz Pasir Gudang

Muka jerawat hilang dalam masa 3-7 hari sahaja.

sebelum guna carmino

Selepas 3-7 hari guna carmino. Cun tak! kulitnya

BIOCHEMIC ACNE SCAR BERFUNGSI DARI DALAM UNTUK MERAWAT MASAH JERAWAT. PARUT JERAWAT BUKAN SAHAJA PERLU DIRAWAT DARIPADA LUAR SEPERTI PENGGUNAAN CREAM CARMINO TETAPI HARUS DIRAWAT DENGAN BIOCHEMIC ACNE SCAR YANG AKAN MEMULIHKAN SEL-SEL KULIT YANG TELAH MATI.

PENGGUNAAN BIOCHEMIC ACNE SCAR AKAN MERAWAT PARUT JERAWAT YANG SUDAH LAMA DAN BARU. SUPAYA PERMUKAAN KULIT AKAN MENJADI LICIN DAN PARUT AKAN HILANG BERANSUR-ANSUR. FORMULA BOICHEMIC YANG DIGUNAKAN SUNGGUH SELAMAT DAN TIADA MENINGGALKAN SEBARANG KESAN SAMPINGAN. ALAMI KEHEBTAN BIOCHEMIC ACNE SCAR UNTUK PEMULIHAN PARUT SECARA HOLISTIK. BIOCHEMIC ACNE SCAR INI CUKUP MUJARAB UNTUK MERAWAT MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT YANG BARU DAN LAMA. BIASA PARUT BARU DALAM MASA 2-3 MINGGU AKAN HILANG.PARUT JERAWAT YANG LAMA SEPERTI BERLUBANG MEMERLUKAN 2-3 BULAN UNTUK HILANG. GABUNGAN DENGAN CREAM CARMINO DAN SABUN MARIGOLD AKAN MENGHASILKAN KESAN YANG LEBIH PANTAS.

TESTIMONIAL PELANGGAN YANG MENGGUNAKAN BIOCHEMIC ACNE SCAR (BC-1)

1. SABARIAH MOHAMAD – SABAH

SALAM, MEMANG HEBAT BC-1 INI. SAYA MENGGUNAKANNYA BERSAMA CARMINO,HASILNYA DALAM MASA 3 MINGGU PARUT JERAWAT SAYA PUDAR DAN HILANG. JERAWAT LAMA YANG BERLUBANG-LUBANG INI MULA HILANG SELEPAS 7 MINGGU MENGGUNAKAKANYA.SAYA AKAN GUNAKAN SEHINGGA HILANG. MUNGKIN UNTUK 2-3 BULAN.APA YANG SAYA SUKASELAIN HILANG PARUT,MUKA SAYA BERTAMBAH LICIN DAN SEGAR. SEKARANG INI SAYA DAPAT CONFIDENT LEVEL BALIK. TQ SO MUCH.

2.NAJIHAH – PULAU PINANG.

BC-1 very powerfull,after 3 weeks,my scar and acne gone. tq so much.

MARIGOLD – SABUN PENCUCI MUKA – AMAT BERKESAN BAGI MENGAWAL JERAWAT. MENGHILANGKAN JERAGAT, MUKA YANG BERMINYAK, MELEMBABKAN KULIT MUKA DAN MENGHILANGKAN PARUT. PAKEJ BERSAMA CARMINO CREAM AMAT BERKESAN DAN DENGAN PANTAS MENGHILANGKAN PARUT

Price: MYR 200.00
MYR 180.00Price:
MYR 0.00P&P:
Loading Updating cart...

Beauty Umaira 1001

Khasiat dan keistimewaannya

 • Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
 • Menurun berat badan dan mengawal nafsu makan
 • “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
 • Meningkatkan sistem ketahanan badan. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
 • Menegangkan kulit dan awet muda
 • Anti jeragat
 • Menganjalkan tubuh dan kulit
 • Membentuk, menganjal dan membesarkan payudara.
 • Menguatkan rambut dan melambatkan uban
 • Mengurangkan keputihan. Meringankan ketidaktentuan menopause dan mengetatkan vagina
 • Meringankan sakit haid
 • Mengurangkan kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
 • Membekalkan tenaga kepada badan
 • Menghindari penyakit
 • Mengatasi batuk, sakit kerongkong dan ulser
 • Tidak perlu mengambil ubatan atau makanan tambahan yang lain kerana Beauty Umaira mengandungi segalanya.
 • keterangan lanjut

  Beauty umiara 1001: Beauty umiara 1001

  Price: MYR 289.00
  MYR 239.00Price:
  MYR 0.00P&P:
  Loading Updating cart...

  Thanyaporn Breast Enlargment

  Thanyaporn produk membesar dan menegangkan payudara no 1 didunia dengan kadar keberkesanan 97%..
  Breast development is under the influence of female hormones. This is evident by the natural changes a woman experiences monthly as she goes through her cycle. The herbs in Thanyaporn Compound Pueraria Mirifica do not contain actual hormones; however, they do contain Phytoestrogens. Phytoestrogens are a group of substances found in plants that have estrogenic properties. Phytoestrogens, through their natural balance of female hormones, promote the development of glandular breast tissue.

  Pueraria Mirifica Breast Enlargement Capsules
  Major breakthrough in the Breast Enlargement industry -the Miracle of Science Pueraria Mirifica Breast Capsules-60 capsules/460mg Pueraria Mirifica Breast Capsule is an all-natural, herbal breast enhancement system that can increase the size of the breasts efficiently. Pueraria Mirifica Breast Capsule also could improve the nutritional support fo female body, and it will speed up the process of enhancing the breast with the Breast Serum/Spray/Cream or mask

  What is Pueraria Mirifica?
  Pueraria Mirifica is endemic species found mainly in the northern and western part of and has local name as “White Kwao Krua”. The enlarge underground tuber accumulate “phytoestrogens” comprising isoflavone. In addition to miroestrol and deoxymiroestrol, Pueraria mirifica also contains other chemicals that belong to isoflavone and coumestran groups of phytoestrogens, e.g., Genistein, Daidzein, Daidzin, Genistin, and Coumestrol that are usually found in soybeans. However, the estrogenic activity of Pueraria mirifica is much more potent than that of soy isoflavones.
  Pueraria Mirifica Breast Enlargement Capsules

  Specifications:

  Help breast enlargement
  Serve as a anti-wrinkle agent
  Increase energy and vigor, more
  Serve as the “fountain of youth”

  Breast Enlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami kehebatannya sekarang.

  Testimonial
  1. Aida – Ipoh
  Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

  2. Hasnida – Alor Star

  Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.

  3.Hasilah – Kelang

  Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini

  4. Sohara – kangar

  Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kak zu kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah .

  thanyaporn produk menegang dan membesarkan payduara: thanyaporn produk menegang dan membesarkan payduara

  MYR 130.00Price:
  MYR 0.00P&P:
  Loading Updating cart...
  LoadingUpdating...