Mengenal Ciri-Ciri Product Original

Bagaimana untuk mengenal product beauty umaira yang original? soalan yg selalu kami ditanya oleh pelanggan, dibawah ini kami senaraikan ciri-ciri product original

1. Kotak jenis keras dan berhologram (kalau dilihat ada Blink-blink)

2. Kotak ada gambar Kak Ton begitu juga sachetnya ada gambar Kak Ton jenis direct printing

Bagaimana nak kenal pasti mereka yg jual product palsu?

1. Selalunya jual terlalu murah diluar promotion beauty umaira

2. Jual dalam Quantity banyak dan murah

3. Rasa tak sama dan bila minum tidak ada kesan

4. Agent/stokis online yang diiktiraf klik sini

Related Posts with Thumbnails

27 thoughts on “Mengenal Ciri-Ciri Product Original

  1. adakah yg saya beli adalah tiruan sbb sachetnya tidak ada gambar kak Ton..tp harganya pun sama juga..

  2. kemungkinan tiruan, kerana sachet BU sudah direct printing sudah lebih 1 thn lalu, jika stok lama 2 thn dahulu mmg tiada direct printing disebabkan bayak tiruan kak ton mula membuat direct printing utk menyukarkan peniruan product.

  3. kemungkinan tiruan, kerana sachet BU sudah direct printing sudah lebih 1 thn lalu, jika stok lama 2 thn dahulu mmg tiada direct printing disebabkan banyak tiruan kak ton mula membuat direct printing utk menyukarkan peniruan product.

  4. saya makan makjun untuk merancang kehamilan,adakah boleh jika saya mengambil makjun bersama BU…kerana makjun juga berasaskan herba….

  5. kami nasihatkan berhentikan dahulu makjun…kerana mungkin bahan aktif dlm makjun tidak sesuai dgn herba dari BU

  6. salam, sebaiknya masa perut kosong waktu terbaik lepas bangun tidur pagi, tapi jika ada gastrik makan selepas sarapan pagi…jika ingin ambil mlm boleh ambil waktu nak masuk tidur

  7. Salam. Adakah dgn pengambilan BU 1001 rahsia dpt menyuburkan hormon saya? Adakah ia juga dpt mghilangkan jeragat? Bilakah waktu paling sesuai utk mengambilnya? Sy minum slps sarapan pagi seperti yg tertulis di risalah. Bolehkah sy mengambil sblum msuk tidur?

  8. salam,
    Beauty Umaira ada herba yg dapat mengantikan hormon yg hilang disebabkan faktor usia…bila usia meningkat hormon estrogen juga semakin mengurang menyebabkan byk masalah dalaman dan juga kulit

  9. Salam,

    Saya ada fibroid dah beberapa tahun. Saya ingin mencuba produk ni. Bagaimana utk saya mendapatkan stok.
    Terima kasih

  10. salam,

    sila lihat how to buy…ikuti langkah2 yg diterangkan disana, product yg sesuai utk anda adalah beauty umaira 1001 kotak biru

  11. sy ader amek shape plus dan eve di wktu mlm..sy ingt di bulan puasa nia nk amek adam hawa masa sahur dan shape plus slpas berbuka.yg sy nk tahu bley ke adam hawa nie di cmpur dgn produx laen.trima kaseh

  12. salam
    kena lihat jika product yg anda hendak ambil juga jenis herba perlu diselang-selikan pengambilannya takut terlalu banyak nanti sukar utk ketandas ….banayakkan minum air

  13. salam

    masa period adalah masa detosifikasi semulajadi sistem peranakan wanita jd tidak perlu mengambil nuterisi yg membaiki sistem ini kerana ia akan dikluarkan melalui period

  14. salam…saya baru 11 menggunakan umairah beauty(kotak biru)…saya rasa badan sgt ringan dan bertenaga..tetapi saya tk henti2 selsema dan ibu jari kaki terasa sakit..adakah kerana saya alah dengan kolagen marine? sbb saya ada resdung…

  15. Assalam. fokus saya ada dua iaitu nk kuruskan badan serta menghilangkan lesu badan sbb saya cepat mengantuk di waktu malam. Biasanya pukul 9 mlm saya dah rasa fatigue dan x bermaya. apa produk yang sesuai untuk saya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>